ALEX MAKE ME PRETTY ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προετοιμασία εξετάσεων ΙΕΚ – Πρακτικό Μέρος - Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού νυχιών και ονυχοπλαστικής [Αθήνα]

Είναι γνωστό ότι τα θέματα των εξετάσεων, της ειδικότητας τεχνικός αισθητικός ποδολογίας, καλλωπισμού νυχιών και ονυχοπλαστικής, καθώς και των προγενέστερων ονομασιών της, ως αισθητικός ποδολογίας ή τεχνίτης περιποίησης νυχιών, είναι ιδιαίτερα δύσκολα, δυσνόητα και αρκετά μπερδεμένα.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα τα αναλύσουμε με τον πιο απλό τρόπο, με σωστές και τεκμηριωμένες απαντήσεις, προκειμένου να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να δώσουν τις εξετάσεις με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

Το σεμινάριο θα γίνει με υβριδικό τρόπο, δηλαδή δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης ταυτόχρονα.

Το σεμινάριο θα γίνει σε Σαββατοκύριακο, σε 2 εξάωρα μαθήματα.
Το σεμινάριο αφορά τόσο την ειδικότητα των ΙΕΚ «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπσιμού νυχιών και ονυχοπλαστικής».

Στο σεμινάριο, θα λυθούν τυχόν απορίες σε σχέση με τα θέματα των εξετάσεων.

Από κοντά, το σεμινάριο θα γίνει στην αίθουσα σεμιναρίων της εταιρείας μας, που βρίσκεται στο κόκκινο μύλο (Γοργοποτάμου 4, 13671)

Οποιος χάσει κάποιο μάθημα, μπορεί να το δει on-line αποθηκευμένο, ενώ σε περίπτωση που χρειάζεται επανάληψη, μπορεί να έχει πρόσβαση on-line, δωρεάν σε επόμενο ίδιο σεμινάριο, μέχρι τις εξετάσεις.

Θα αναλυθούν όλα τα θέματα που ζητούνται στη πρακτική εξέταση, θα γίνει ανασκόπηση των όσων πρέπει να γνωρίζει κάποιος, των εργαλείων, των ονομάτων και συγκεκριμένα όσα πράγματα ζητούνται κατά τη πρακτική εξέταση από τη Κα Σαρδελλά που είναι
καθηγήτρια και εξετάστρια πρακτικού μέρους.

Διάρκεια: 12 Ώρες που θα γίνουν σε 2 μέρες.
Επίπεδο: Για όλους
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως σπουδών ή επαγγελματικής ιδιότητας. Μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι, και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες.
Εισηγητής: Αθηνά Σαρδελλά
Κόστος: 250 € τελική (με ΦΠΑ)Ημερομηνία: Τρίτη 25 Ιουνίου
Ώρα: 11:00
Περιοχή: Αθήνα
Κατάσταση: Περιορισμένες Θέσεις
Υπάρχουν ελάχιστες θέσεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

Τιμές & Εκπτώσεις
Η αρχική τιμή του σεμιναρίου είναι 250 €
Για δέσμευση θέσης, απαιτείται η πληρωμή τουλάχιστον 75 €
Ολες οι τιμές είναι τελικές, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και μπορεί να γίνει και έκδοση τιμολογίου.
Επιπλέον, παρέχονται οι παρακάτω εκπτώσεις.
Είδος ΈκπτωσηςΑρχική ΤιμήΈκπτωσηΤελική ΤιμήΣημειώσεις
Early Discount - Προπληρωμή Σεμιναρίου 7 μέρες πριν

Εάν εξοφλήσετε το σεμινάριο 7 μέρες πριν, δικαιούστε την έκπτωση Early Discount.
Στη περίπτωση αυτή όμως, δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας και δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση που δεν παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

Κράτηση Θέσης ή Ακύρωση Συμμετοχής
Κράτηση Θέσης

Για να γίνει κράτηση θέσης στο σεμινάριο, πρέπει να πληρωθεί η προκαταβολή που είναι περίπου το 30% του κόστους ή ολόκληρο το κόστος. Σε αυτό το σεμινάριο, για τη κράτηση θέσης απαιτείται η προκαταβολή των 75 €. Εάν παρέχονται εκπτώσεις η προκαταβολή προσαρμόζεται ανάλογα σύμφωνα με το παραπάνω πίνακα.

Ακύρωση Κράτησης (15 μέρες πριν)

Ακύρωση κράτησης μπορεί να γίνει τουλάχιστον 15 μέρες πριν το σεμινάριο. Σε αυτή τη περίπτωση το ποσό της προκαταβολής ή της εξόφλησης συμψηφίζεται με επόμενο σεμινάριο. Η ακύρωση δεν ισχύει σε περίπτωση προπληρωμής με έκπτωση (early).

Ακύρωση Κράτησης (κάτω από 15 μέρες)

Ακύρωση κράτησης κάτω από 15 μέρες δεν γίνεται. Σε αυτή τη περίπτωση το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται και δε συμψηφίζεται με άλλο σεμινάριο. Σε περίπτωση προπληρωμής όλου του ποσού με έκπτωση προπληρωμής, το ποσό δεν επιστρέφεται ούτε συμψηφίζεται. Σε περίπτωση προπληρωμής όλου του ποσού χωρίς έκπτωση προπληρωμής, το 70% της αξίας συμψηφίζεται με άλλο σεμινάριο.

Ακύρωση Κράτησης σε Early Discount (έκπτωση με προπληρωμή)

Ακύρωση σε Early Discount, δηλαδή σε έκπτωση που έχει παρασχεθεί για προπληρωμή του σεμιναρίου δεν γίνεται.

Που γίνεται στην Αθήνα

Διεύθυνση: Γοργοποτάμου 4
Περιοχή: Κόκκινος Μύλος
Πόλη: Αχαρναί
Ταχ. Κωδ: 13671
Τηλέφωνο: 211.8.50.60.70

Συντεταγμένες GPS: 23.73554090 - 38.05829710
Σαρδελλά Αθηνά

Η Αθηνά Σαρδελλά, είναι επαγγελματίας καθηγήτρια στην ειδικότητα Τεχνικός Αισθητικός Άκρων Καλλωπισμού νυχιών και Ποδολογίας, διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, είναι μέλος της επιτροπής των θεμάτων, εξετάστρια και βαθμολογήτρια στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ.

Είναι επαγγελματίας, εδώ και 30 έτη, με ειδίκευση στη ποδολογία και διδάσκει στα δημόσια ΙΕΚ ΔΙΕΚ Μεταμόρφωσης, ΔΙΕΚ Ελληνικού, ΔΙΕΚ Περιστερίου, ΔΙΕΚ Νίκαιας και στο Ιδιωτικό ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Είναι συγγραφέας του βιβλίου με τις απαντήσεις στις ερωτήσεις της τράπεζας θεμάτων του ΕΟΠΠΕΠ για την ειδικότητα «Τεχνικός Αισθητικός Άκρων, Καλλωπισμού νυχιών και Ποδολογίας», το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.